Buitentraining voor professionals die in hun werk coachen

Kennismaking met Wandelcoaching

Coaching training

Donderdag 18 april 2013, Bemmel

in Mei 2013 Kasteel Mariagaarde, Hoepertingen (België)

Ben je een professional die in je werk coachende gesprekken voert en
steeds op zoek is naar effectieve en inspirerende manieren
om dat te doen?
en van wandelen houdt!

  • leidinggevende met  functionerings-, voortgangs-,reïntegratiegesprekken
  • docent met leerling gesprekken, evaluatiegesprekken
  • voorzitter die leden op een actieve manier wil motiveren

In deze training leer je effectieve en inspirerende werkvormen waarbij je stilte en de natuur resultaatgericht inzet bij coachende gesprekken.

Gebruik jij de buitenruimte al als inspirerende gesprekomgeving?

Twee ervaren trainer-wandelcoaches leren je de beginselen. Aan het eind van deze actieve training heb je de eerste stap gezet.  Je hebt zelf een flink aantal concrete buitengespreksvormen ervaren, hebt er mee geoefend én bent in staat de gespreksvormen
toe te passen in coachende gesprekken.
We maken gebruik van unieke locaties in het groen.  In Bemmel de Uiterwaarden van de Waal bij restaurant Zijdewinde. En in België Kasteel Mariagaarde, een unieke locatie waar stilte en de natuur samenkomen met een gastvrije omgeving. Groen stimuleert bezinning, concentratie en zelfwaardering en wandelen vergemakkelijkt het sociale contact. Kortom ideale locaties om kennis te maken met wandelcoaching.

Waarom zou je als leidinggevende/docent/… buitengesprekken inzetten?

Bewegen maakt dat het denkproces anders verloopt. Buitengesprekken zijn creatiever en bewandelen zowel letterlijk als figuurlijk nieuwe wegen. Buiten laat je, of je het wilt of niet, meer van jezelf zien. De natuur zit vol metaforen die kunnen helpen om tot inzicht te komen. Coaching in de natuur is een andere, effectieve en creatieve manier om mensen te helpen.

Praktische informatie

We opereren vanuit een locatie waar we koffie/thee en lunch gebruiken.  Je bent verder de hele dag buiten! Zorg voor wandelschoenen en adequate kleding; regenkleding bij regen, hoed en zonnecreme bij zonneschijn.

Train de trainer

Data en tijden

De training start om 9.00 en sluit af om 17.00 uur.

  • ochtend 9.00 – 13.00: de smaakmaker, inleiding en eigen ervaring
  • middag 14.00 – 17.00: de toepassing

Investering

€ 175,00 pp. Prijs is inclusief  lunch, koffie/thee en lekkers.  Je krijgt een factuur vóór de training.  Tijdens de training kun je het boek  En Nu Naar Buiten! Werkvormen voor training en coaching met 5 euro korting aanschaffen.

 

Aanmelden

 

Trainers

Ilse van der Put: is coach en facilitator en gespecialiseerd in wandelcoaching en het faciliteren van oplossingsgerichte workshops, bijeenkomsten  en trainingen in de frisse buitenlucht. Met haar bedrijf  No Techo, www.notecho.com  laat ze mensen ervaren  hoe inspirerend de natuur  is en hoe je zelf, met behulp  van eenvoudige technieken,  deze inspiratiebron kunt inzetten bij allerlei vraagstukken.

 

Jettie van den Houdt: is sinds 2003 zelfstandig communicatietrainer/coach. Ze gaat met groepen en teams, veelal werkzaam in de groene sector, vaak naar buiten om de meerwaarde van beweging in de natuur optimaal in  te zetten voor het leerproces. In 2009 schreef ze het inspirerende  boek En nu naar buiten! Werkvormen voor training en coaching.  www.vandenhoudt-communicatie.nl

© 2024 Van den Houdt Communicatie/Samen Leren Natuurlijk · Gemaakt door Bronwasser Websites in WordPress