Samenwerking en netwerken

Mijn aanpak in en met de natuur werkt verrijkend bij activiteiten van andere professionals. Daar tegenover staat dat de expertise van die ander weer verrijkend kan zijn voor mijn expertise. Daarom ben ik onderstaande samenwerking aangegaan. Samen halen we een optimaal resultaat voor de doelgroep!

Filosofische wandeling: Denk Zelf!

Met filosofe Diana Blanken ontwerp ik filosofische wandelingen op de thema´s die er voor jou en je organisatie toe doen. De unieke combinatie van een filosoof en een bioloog maken de wandeling bijzonder. Je wordt als deelnemer uitgenodigd samen te reflecteren op filosofische vragen. Daarbij wordt de natuur ingezet voor verrassende inzichten. Ontmoeting, gesprek en inspiratie staan centraal en versterken het eigen denken. Het is een verrijkende manier om het gesprek aan te gaan over ethische kwesties, waarden en zingeving. Bezoek de website Filosofische Wandelingen en loop een keer mee met een van de open wandelingen!

Realiseren van ´zin´ in leven en werk bij mensen en organisaties
in samenwerking met Ans Vermeulen

We werken al een tijd samen onder de naam Zin in Werk op thema’s als persoonlijk leiderschap en veerkracht. De Veerkrachtwandeling is bv het resultaat van onze samenwerking. Neem een kijkje op haar website bij het kopje  Zin in Werk en vraag informatie aan over de mogelijkheden van coaching, training, wandeling etc.

Bewust Ede

Vanaf Logo Bewust Edeoktober 2019 ben ik aangesloten bij het Netwerk Bewust Ede. Een netwerk van professionals die persoonlijke groei, duurzaamheid, welzijn en gezondheid nastreven.

© 2024 Van den Houdt Communicatie/Samen Leren Natuurlijk · Gemaakt door Bronwasser Websites in WordPress