Samenwerking en netwerken

Mijn aanpak in en met de natuur werkt verrijkend bij activiteiten van andere professionals. Daar tegenover staat dat de expertise van die ander weer verrijkend kan zijn voor mijn expertise. Daarom ben ik onderstaande samenwerking aangegaan.
Samen halen we een optimaal resultaat voor de doelgroep!

Filosofische wandeling: Denk Zelf!

DianaMet filosofe Diana Blanken ontwerp ik filosofische wandelingen op de thema´s die er voor jou en je organisatie toe doen. De unieke combinatie van een filosoof en een bioloog maken de wandeling bijzonder. Je wordt als deelnemer uitgenodigd samen te reflecteren op filosofische vragen. Daarbij wordt de natuur ingezet voor verrassende inzichten. Ontmoeting, gesprek en inspiratie staan centraal en versterken het eigen denken. Het is een verrijkende manier om het gesprek aan te gaan over ethische kwesties, waarden en zingeving. Bezoek de website Filosofische Wandelingen en loop een keer mee met een van de open wandelingen!

Realiseren van ´zin´ in werk bij mensen en organisaties, is het hoger doel dat ons netwerk verbind

logo Zin in Werk

Samen met andere zelfstandige professionals vorm ik het netwerk Zin in Werk. Natuurlijk is mijn aandeel in de  samenwerking het leren en reflecteren in de natuur voor een ´natuurlijk´ resultaat.  We werken voor organisaties en individuen. Neem een kijkje op Zin in Werk en vraag informatie aan over de mogelijkheden van coaching, training, wandeling etc.

Workshop ´Dichterbij de ander in het alleen zijn´

Een workshop voor vrijwilligers die mensen bezoeken en ondersteunen die eenzame gevoelens hebben. Deze workshop bestaat uit een interactieve lezing verrijkt met een wandeling. Hiervoor werk ik samen met geestelijk verzorgster Liesbeth ter Elst. Lees de flyer  voor meer informatie. Liesbeth is van Aandacht voor ieder .

Bewust Ede

Vanaf Logo Bewust Edeoktober 2019 ben ik aangesloten bij het Netwerk Bewust Ede. Een netwerk van professionals die persoonlijke groei, duurzaamheid, welzijn en gezondheid nastreven.

 

© 2023 Van den Houdt Communicatie/Samen Leren Natuurlijk · Gemaakt door Bronwasser Websites in WordPress