Samenwerking en netwerken

Mijn aanpak in en met de natuur werkt verrijkend bij activiteiten van andere professionals. Daar tegenover staat dat de expertise van die ander weer verrijkend kan zijn voor mijn expertise. Daarom ben ik onderstaande samenwerking aangegaan.
Samen halen we een optimaal resultaat voor de doelgroep!

Filosofische wandeling: Denk Zelf!

DianaMet filosofe Diana Blanken ontwerp ik filosofische wandelingen op de thema´s die er voor jou en je organisatie toe doen. De unieke combinatie van een filosoof en een bioloog maken de wandeling bijzonder. Je wordt als deelnemer uitgenodigd samen te reflecteren op filosofische vragen. Daarbij wordt de natuur ingezet voor verrassende inzichten. Ontmoeting, gesprek en inspiratie staan centraal en versterken het eigen denken. Het is een verrijkende manier om het gesprek aan te gaan over ethische kwesties, waarden en zingeving. Bezoek de website Filosofische Wandelingen en loop een keer mee met een van de open wandelingen!

Realiseren van ´zin´ in werk bij mensen en organisaties, is het hoger doel dat ons netwerk verbind

logo Zin in Werk

Samen met andere zelfstandige professionals vorm ik het netwerk Zin in Werk. Natuurlijk is mijn aandeel in de  samenwerking het leren en reflecteren in de natuur voor een ´natuurlijk´ resultaat. Vraag voor je organisatie een ´Proef Zin in Werk´ aan voor een introductieprijs. Neem een kijkje op Zin in Werk en vraag informatie aan over de mogelijkheden van coaching, training, wandeling etc.

Workshop ´Dichterbij de ander in het alleen zijn´

Een lezing verrijkt met een wandeling geeft verdieping. Dat is de meerwaarde van de samenwerking met geestelijk verzorgster Liesbeth ter Elst in bovengenoemde workshop. Een workshop voor vrijwilligers die mensen bezoeken en ondersteunen die eenzaam zijn. Lees meer over de workshop onder actueel. Liesbeth is van Aandacht voor ieder .

Workshops met Astrologe

Met astrologe Lysbeth-Anne Beels van Mercuria verzorg ik regelmatig workshops waarin de natuur verbonden wordt met de astrologie. Elk dierenriemteken staat voor bepaalde kwaliteiten en thema´s die zijn terug te vinden in de natuur van de periode van het teken. Door deelnemers bezig te laten zijn met hun eigen thema in of met de natuur komen ze tot verrassende antwoorden die versterkt worden door de astrologische inzichten.

Netwerken

ZZP-Wageningen.nl

In Wageningen staan veel zzp´ers op één website. Het zoeken wordt vergemakkelijkt door de categoriën waaronder de zzp’ers te vinden zijn.  http://www.zzp-wageningen.nl/

FNV Zelfstandigen

Ik ben lid van de vakbond voor zelfstandig ondernemers: FNV Zelfstandigen in diensten/groen/handel/ict/industrie/vervoer/zorg.