Training: ´Bezieling in het licht´

‘Vanmorgen ontmoette ik een oude man. Zijn gelaat was sterk gerimpeld, vol kreukels en kraaienpoten, maar door het oude ‘materiaal’ heen vlamde een uiterst vitale geest op. Dat gaf het gezicht iets jongs. De geest brak door de huid heen en je zou haast zeggen: ‘de geest’ kwam duidelijker op je af dan de ‘vorm’, want de rimpels en de krassen zag je haast niet meer. Zo zijn er ook rimpelloze jonge gezichten die al oud lijken omdat de geest niet levendig genoeg meer is en de ogen niet bekrachtigd.’  Toon Hermans

Hoe wordt jouw bezieling meer zichtbaar in leven en werk?

Training van 3 middagen (14 april, 19 mei en 16 juni) in de natuur van Wageningen voor slechts € 315 ex btw

Je werkt al enige tijd als professional zelfstandig, in loondienst of als vrijwilliger. Dat doe je met veel plezier en inzet.  Toch merk je ook dat er nog iets is waar je niet helemaal mee in contact staat. De essentie waarvoor je bezig bent is je niet helemaal helder. Je hebt het idee dat er meer in je zit, of dat je vanuit meer contact met je eigen innerlijke bron zou willen werken. Die extra inspiratie en intuïtie waarmee je wordt geboren is jouw bezieling. Vaak raakt die bezieling in de loop van je opvoeding en begin van de volwassenheid wat op de achtergrond. Maar vanaf ongeveer een jaar of 40 zijn veel mensen, jij ook?, op zoek naar deze bezieling, en willen ze het contact daarmee graag herstellen. Als je vervolgens jouw bezieling meer ruimte geeft in leven en werk dan geeft dat meer voldoening van binnenuit. Je hebt het gevoel dat je een hoog kwalitatieve inbreng hebt in wat je doet.

Werk jij vanuit je bezieling? Weet je eigenlijk waar je jouw bezieling kunt vinden? Wat maakt jou echt gelukkig, en geeft je diepe voldoening? Wat is de essentie waarvoor je bezig bent? Wat is jouw bijdrage?

Tijdens deze training krijg je antwoorden op jouw persoonlijke vragen over bezieling. Jouw zin in werk krijgt weer betekenis.

In een wereld waarin tijd geld is, hebben we behoefte aan grip op het leven. Als je je leven niet in de hand hebt, gaat het mis. Daarvan proberen media, zelfhulpboeken en ´goeroes´ ons elke dag te doordringen. Als we echter moeiteloosheid omarmen, geeft dat enorm veel ruimte om jouw leven zijn eigen vorm aan te laten nemen. Het leven wordt een kunstwerk dat als vanzelf ontstaat. Daarvoor is contact met je bezieling nodig.

Training ´Bezieling in het licht´: een unieke ontdekkingstocht met resultaat

– we werken drie middagen buiten, de natuur is spiegel, leeromgeving en leermeester
– je krijgt informatie over, en profiteert van natuurlijke cycli, processen en kansen die zich nu voordoen
– je horoscoop geeft inzicht
– je doet je eigen ervaringen op, én wordt verrijkt door uitwisseling met collega-deelnemers
– voor een maximale aandacht werken we in een kleine groep (minimaal 6 en maximaal 8)
– de begeleiding is in handen van twee professionele trainers/coaches waarvan de een óók astrologe is en de ander óók biologe
– tussen de bijeenkomsten door krijg je kleine opdrachten

Na deze training ´Bezieling in het licht´ is je bezieling zichtbaar/voelbaar en praktisch geworden. Je gaat er (weer) optimaal mee aan de slag omdat je er ruimte voor hebt gemaakt en belemmeringen hebt opgeruimd. Je hebt een plan om er ook mee te blijven doorgaan.  Met de profilering van jouw bezieling trek je klanten aan die daarop resoneren. Juist voor hen heb jij iets unieks te bieden!  Je werkt met steeds meer plezier en voldoening!

Deze training Bezieling wordt begeleid door Jettie van den Houdt en Lysbeth Beels

Beide trainers werken samen met anderen in het trainers/coaches netwerk Zin in Werk. Jettie is wandelcoach voor groepen en teams en opleider in en met de natuur. Zij is de bioloog en werkt vanuit Samen Leren Natuurlijk. Lysbeth is psycholoog, coach en astroloog. Zij werkt vanuit haar praktijk Mercuria.

Wat verstaan wij onder bezieling?

Voor ons betekent bezieling datgene wat je al meedraagt en wat jou extra inspiratie en mogelijkheden geeft.

Voor Jettie krijgt bezieling een praktische invulling in de waarden die haar werk vormgeven. Daarmee wordt werken zinvol en plezierig.  Jettie heeft een sterke verbinding met de natuur, dat gunt ze veel meer mensen. Haar bezieling is gelegen in het in contact brengen van mensen met de natuur op allerlei creatieve manieren tijdens training, workshop, wandeling. Via de natuur komen ze beter in verbinding met zichzelf en de ander.  Mensen waarderen zichzelf en de ander op datgene waar ze goed in zijn, wat bij hen past. Haar belangrijkste waarden zijn duurzaamheid, open communicatie, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Natuurbeleving is daarbij een belangrijke drijfveer voor haar.

Lysbeth ervaart bezieling in de natuur, stilte, het zijn. In dromen, in mooie boeken, muziek, en ook in gesprekken tussen mensen van hart tot hart. Ze geniet ervan als deze bezieling voelbaar is in consulten, trainingen of andere bijeenkomsten. Als psycholoog, coach en astroloog is ze erop gericht mensen dichter bij zichzelf te brengen, en van daaruit inspiratie te vinden voor de vragen die ze hebben. Ze geniet ervan mensen steeds meer zichzelf te zien worden, en met hun keuzes hun unieke levensweg vorm te geven. Haar waarden zijn respect, openheid, integriteit, vakmanschap en zorgvuldigheid.

Wat krijg je als je meedoet?

  • je wordt ontvangen met koffie/thee en een broodje
  • je wandelt samen met collega´s door de uiterwaarden van Wageningen
  • de natuur werkt als inspiratie en als spiegel voor jouw bezieling
  • het bezielingsverhaal uit je persoonlijke horoscoop versterkt je bevindingen
  • inspirerende huiswerkopdrachten brengen je verder.

De gehele training bezieling kost je € 315 ex btw, incl koffie/thee/broodjes. De factuur wordt toegestuurd. Hebben we je belangstelling gewekt en wil je meedoen? Vul dan het formulier hieronder in. Als er 6 deelnemers zijn krijg je nader bericht over locatie en manier van betalen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Jettie van den Houdt , T: 0317-423161, info@vandenhoudt-communicatie.nl,

Lysbeth Beels, T: 06-13755325, lysbeth-anne@mercuria.nl

© 2024 Van den Houdt Communicatie/Samen Leren Natuurlijk · Gemaakt door Bronwasser Websites in WordPress