Veerkrachtwandeling

Waarom een veerkrachtwandeling?

  • Als je wilt leren hoe je je veerkracht kunt versterken
  • Als je wilt leren om makkelijker ‘terug te veren’ na ingrijpende gebeurtenissen in je leven
  • Als je wilt leren hoe je sterker kunt worden door de tegenwind in je leven

Wat is een Veerkrachtwandeling?

Een veerkrachtwandeling is een wandeling samen met anderen, waarin gesprekken en stiltes elkaar afwisselen. Het gaat over jou veerkracht. De vragen van de begeleider en de mede wandelaars zijn daarbij een inspiratiebron en een wegwijzer.

Wandelen is goed voor je weerstand. Nu is weerstand nog geen veerkracht. Maar je hebt weerstand wel nodig om veerkrachtig te worden. Veerkracht zorgt ervoor dat je kunt meebewegen met de ups en downs in het leven. Op sommige gebeurtenissen heb je geen enkele invloed. Maar je kunt wel kiezen hoe je ermee om wilt gaan. Daarin ligt voor ons de essentie van de veerkracht: bewust kiezen hoe je wilt en kunt omgaan met tegenslagen in je leven. In de interactie met anderen in de groep ontdek je je eigen veerkracht en hoe je die verder kunt ontwikkelen.

Misschien kun je na de wandeling weer lekker verder op je pad. Wil je meer? Dan kun je je na afloop aanmelden voor een of meer individuele veerkrachtgesprekken. De inhoud van die gesprekken is afgestemd op de veerkrachtvragen die voor jou persoonlijk actueel zijn.

Wat: wandeling van 2,5 uur, 30 euro pp incl btw

Wij van Zin in Werk

Wij zijn Jettie van den Houdt en Ans Vermeulen van Zin in Werk. Wij willen graag bijdragen aan zin in werk, werkplezier, zingeving en betekenisgeving. Veerkracht is een van de hoofdthema’s in het werk van Zin in Werk. De wandeling begeleiden we samen. De veerkrachtgesprekken volg je eventueel bij Ans

Jettie is Teamwandelcoach en opleider in en met de natuur. Ze vind het belangrijk om mensen echt te zien en te horen.

Ans is coach en trainer op het kruispunt van levensloop en loopbaan. Zij houdt van de meest pure vorm van coaching, zonder pakjes en zakjes: het stellen van de vragen die er toe doen.

Kosten

Veerkrachtwandeling in een groep 30,- p.p.

Veerkrachtgesprek, individueel, 80,-

Waar, Wanneer?

Waar: Begin- en eindpunt van de wandeling is Belmonte Arboretum in Wageningen

Wanneer in 2024: donderdag 28 maart en vrijdag 7 juni, tijd: 10.00 – 12.30 uur

Lees hier de privacyverklaring van Samen leren Natuurlijk

Veerkrachtwandeling

Vul alle velden hieronder in.
Naam(Vereist)
Privacy

© 2024 Van den Houdt Communicatie/Samen Leren Natuurlijk · Gemaakt door Bronwasser Websites in WordPress