Wandelcoach3daagse: een natuurlijke blik op de waarde van jezelf en je werk

beukenblaadjes leergang logo

versterk het vertrouwen in je bedrijf!

Helemaal voor jezelf, 3 inspirerende wandelopdrachten van ongeveer 1,5 uur om (weer) goed te kijken naar de waarde van jezelf en je werk. Vergroot daarmee het vertrouwen in je bedrijf. Laat je verrassen door de inzichten die je krijgt in en van de natuur. Nu de lente eraan komt is het tijd om tot bloei te laten komen wat je eerder hebt gezaaid. Vanuit verbinding met je talenten en je waarden word je sterk gemotiveerd om er een prachtig boeket van te maken!

Doe daarom mee met de online wandelcoach3daagse:

  • Op maandag 16 maart, woensdag 18 maart en vrijdag 20 maart een  wandelopdracht via een online filmpje plus pdf.
  • Extra een coachgesprek van een halfuur met mij via Skype.
  • Bepaal achteraf wat deze coaching jou waard is.

Je bent een gemotiveerde zelfstandig coach altijd druk met het helpen van anderen. Je staat regelmatig even stil bij je gekozen ondernemerspad. Doe dat deze keer met behulp van de natuur in dit online programma.

Al een tijdje vroeg ik me af hoe ik lijn kon krijgen in mijn activiteiten als (wandel)coach, trainer en opleider en communicatieadviseur. Door de gestructureerde aanpak van Jettie had ik in drie wandelingen duidelijk waar mijn werkelijke kracht ligt en waar ik me dus ook op kan focussen. Bovendien was het heerlijk om alleen te wandelen met een vraag en zo de rode draad te ontdekken in al mijn activiteiten. Het afsluitend gesprek zette daarbij de puntjes op de i. Een aanrader voor iedereen die door de bomen het bos even niet ziet.

Leonie Joosting Bunk, Wandelcoach bij Aard(e)werk

Ben jij een zelfstandige (wandel en/of natuur)coach en wil je het vertrouwen in jezelf en je bedrijfskeuzes versterken met behulp van wandelen en waarnemen in de natuur? Dan is deze wandelcoach3daagse iets voor jou.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAResultaat? Je komt (weer) in verbinding met jezelf en vernieuwt het vertrouwen in de unieke bedoeling van je bedrijf en de keuzes die je maakt. Je gaat met versterkte motivatie verder.
De natuurcoaches die de pilot deden: ´leuk om te doen´, ´het heeft me heel wat gebracht´, ´fijne opdrachten´.

De Innerlijke, intrinsieke motivatie, dat wil zeggen de motivatie van binnen uit, voor je werk wordt oa gevoed door:

  • waar ben je goed in en daar steeds beter in worden;
  • met een zekere autonomie je werk kunnen doen;
  • werken met richtinggevende waarden voor iets dat meer is dan voor jezelf alleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJe krijgt daarom wandelopdrachten over waarden, over het waarom van je bedrijf en over je talenten. Ik licht een en ander toe in korte filmpjes en je kunt een pdf downloaden waar de opdracht stapsgewijs op staat.

Biologische vragen over de natuur kun je aan mij stellen per e-mail dan krijg je antwoord. Mijn informatie kan een verrassende aanvulling zijn voor jouw waarneming.
Als je alle 3 de opdrachten hebt gedaan dan plannen we een afsluitend gesprek via Skype.
Daarna bepaal je wat deze coaching je waard is en krijg je voor dat bedrag een factuur.

De opdrachten waren heel inspirerend, als allround coach, coach ik graag in de natuur, de natuur is mijn maatje. Tijdens deze wandelcoach3 daagse was mijn maatje “De Natuur”, continu aan mijn zijde. Prachtige spiegelingen en metaforen kwam ik tegen, werd wakker geschud, ontdekte mijn waarden en talenten opnieuw. 3de opdracht, Motivatie: kwam helder in beeld, doorgaan op het pad waar ik mij bevindt, uitdaging aan blijven gaan, vertrouw en geloof in alle mogelijkheden die er zijn.

Mieke Welling, allroundcoach bij MIK

Deze Wandelcoach3daagse is gemaakt door Jettie van den Houdt “P1030317 (800x600)In 2003 ben ik voor mezelf begonnen. Ik ben wandelcoach voor groepen en teams en opleider in en met de natuur. Als bioloog voel ik me thuis in de natuur , voor mij een passende ‘werkruimte’.” Het boek En Nu Naar Buiten! werkvormen voor training en coaching, is mede van haar hand.

Deze driedaagse is heerlijk om buiten te doen. Je eigenwaarde wordt versterkt dus goud waard om mee te doen en te weten waar je staat. Van harte aanbevolen!

Marian Lubbers, wandelcoach bij Eigenspoor

Enthousiast geworden? Geef je dan snel op en vul het opgaveformulier in.

 

© 2024 Van den Houdt Communicatie/Samen Leren Natuurlijk · Gemaakt door Bronwasser Websites in WordPress