24 mei inspiratiewandeling voor zzp´ers op het gebied van zingeving

Werken op het gebied van zingeving betekent vaak je passie volgen. Toch is het nog niet zo eenvoudig om je passie om te zetten in een goed lopend bedrijf, met  voldoende inkomsten  en een brede klantenkring. Deze ochtend en/of middag ondersteunt je om je bedrijf verder te ontwikkelen.

In de ochtend van 24 mei verzorgt Anne Stael de workshop ´zingeving en zakelijkheid, tips voor een bloeiend bedrijf´. In de middag krijg je de gelegenheid om mee te wandelen met een inspiratiewandeling. Je gaat wandelend in gesprek met je collega ondernemers én laat je inspireren door de stilte in de natuur.

Wandelen in de natuur kan je helpen om nog beter in contact te komen met jouw ideale bedrijf. De natuur zit vol metaforen die je daarbij inspireren. Met gerichte gespreksvragen en diverse natuurwerkvormen ga je op zoek naar je waarden: waarom doe je wat je doet? welke waarden zetten jou in beweging? Tot slot zet je jouw bedrijf stevig neer: ´hier gaat mijn bedrijf voor!´.

Voor wie?
ZZP-ers op het gebied van zingeving, religie, spiritualiteit. Zoals ritueel begeleiders, identiteitsbegeleiders, vrijgevestigde geestelijk verzorgers, coaches etc. Aantal deelnemers is minimaal 10 en maximaal 20.

Waar, wanneer? Vrijdag 24 mei in Dieren  van 10.00 tot 13.00. Aansluitend de inspiratie wandeling van 13.30 tot 16.00 uur  Kosten:  45,- euro, Inclusief BTW. Extra kosten wandeling: 15,- euro

© 2024 Van den Houdt Communicatie/Samen Leren Natuurlijk · Gemaakt door Bronwasser Websites in WordPress